torstai 17. marraskuuta 2011

Villamekko


Meillä on ollut täällä surua, kun viimeinen isovanhempamme nukkui pois pyhäinpäivänä. Pian on aika  viettää hautajaisia. Itkeä surua, itkeä ikävää. Maippu tarvitsi hautajaisiin sopivan mekon. Henni teki mekon samalla kaavalla kuin edellisessä postauksessa esitellyn yömekon. Helmaan tuli vain hieman lisää pituutta. Mekko valmistui mustasta villajoustofroteesta, joka on kyllä todella ihanaa materiaalia. Juhlavampaa kuin tavallinen joustofrotee, mutta mukavan pehmeää eikä yhtään kutittavaa. Henni ei ehtinyt lähteä kaupoille kangasta ostamaan ja tämä ihana kangas löytyi Tanssiinan Annen kangasvarastoista. Kiitos Anne!

Mustaa mekkoa somistamaan Henni teki harmaasta villalangasta ruusukkeen. Ohje on oma, mutta alimpaan kerrokseen on sovellettu Routavaurio-blogin kukanvirkkausohjetta.5 kommenttia:

 1. Osanotto täältä myös. Mekko on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Osanotot täältäkin. Kaunis mekko!

  VastaaPoista
 3. Juhlava tuli mekosta! Ja onneksi marraskuiselle kelille myös sopivasti lämmin. Hautajaisissa tuntuu aina olevan vilu muutenkin. Toivottavasti viimeiset maanpäällistervehdykset sujuvat hyvin. Onneksi taustalla on pitkä elo, jossa on varmasti ollut pienten ihmisten viiletystä ilona viime hetkiin asti.
  Ja kiitos itsellesi, kun löysit kauan varastossa olleelle kankalle arvoisensa käytön :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko! Ja samaa ajattelin, että hautajaisissa on aina vilu, joten materiaalikin ihana.

  Osanottoni teille kaikille. Huomasinkin asian juuri joku päivä sitten lehtä lukiessani :( Varmasti paljon hyviä muistoja teillä tallella.

  Mari Koo, Nurmoo

  VastaaPoista