keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tunnustukset

Saimme jo jokin aika sitten pari tunnustusta. Toisen antoi Elinap Kotona luovuuden linnassa -blogista ja toisen Laura Haaveilua ja villalankaa-blogista. Kiitos teille ihanat bloggaajat!Toisessa tunnustuksessa pyydettiin kertomaan 8 asiaa itsestään ja toisessa 10 asiaa. Hmm... Mietittiin tossa jo muutamia asioita, mutta kovin tylsältä tuntui ne meidän jutut. Harvaa nimittäin taitaa kiinnostaa esimerkiksi, että Henni on Elinaa 10 cm pitempi tai että meillä on samanlaiset vihreät kukikkaat pyöräilykypärät :D Eli kun ei me nyt oikein tiedetä mitä kertoisimme itsestämme teille, niin ajattelimme ratkaista asian niin, että saatte halutessanne kysyä meiltä 10 kysymystä. Kysymyksiä kommenttilootaan vain, niin vastaamme, jos osaamme ja voimme. Tällä kertaa emme jaa eteenpäin näitä tunnustuksia. Suosikkiblogejamme näkee kuitenkin sivupalkin luettelosta ja profiileistamme lisää, joten tutustukaa ihmeessä niihin! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. minultakin saitte tänään tunnustuksen! :)

  VastaaPoista
 2. No jos kysytään että mitkä ovat teidän omat suosikkikäsityönne/näperryksenne omista tuotoksistanne? Ulkopuolisten ihasteluja näkee ja kuulee useinkin toisten blogistien tekemisistä, mutta harvemmin kukaan hehkuttaa omaa tekemäänsä tuotosta maailman parhaimmaksi. Mihin työhön siis olette itse kaikkein tyytyväisimpiä, mikä saa kerta toisensa jälkeen olemaan kiitollinen siitä, että sellainen on tullut valmiiksi?

  VastaaPoista
 3. Kiito Elisa tunnustuksestasi! ;)

  Tanssiinan Anne: Mielenkiintoinen ja hyvä kysymys. Samalla hieman vaikea. Ensimmäisenä minulle tuli mieleen jokin aika sitten tekemäni kantoreppu. Sen osalta ei ole jäänyt mitään hampaankoloon (usein kuitenkin jää) ja toisaalta ihmettelen kuinka oonkin sen osannut tehdä.
  Olen myös tyytyväinen tekemääni tinttimekkoon. Vaikka se ei ole kaikilta osin mitenkään täydellisen siisti, niin silti se on tekemistäni vaatteista se jonka tekemisestä olen kovin ylpeä :D
  Ja kolmanneksi vielä neuletyö, jonka tekemisen katson todella kannattaneen ja josta Hennikin on kovasti kiitollinen, on Hennille 30-vuotislahjaksi tekemäni neuletakki eli "Hennin toinen iho".

  VastaaPoista
 4. Vastaan minäkin Annen kysymykseen:
  Mullakin tuli ekana mieleen omista töistäni kantoreppu. Se on ollut hyvä ja käytännöllinen arjen auttaja.

  Sitten tuli mieleeni riksun koulun aikaisia juttuja: itse värjäämistäni langoista kutomani (ei neulottu vaan kangaspuilla paukutettu) huivi, puuintarsiana toteutettu backgammon peli (kesken vielä, kun nappulat jäi tekemätt ja sarana kiinnittämättä :) ) ja sitten opinnäytetyöksi tekemäni ikoni (itse tehty liimalevystä ja pohjustuksesta lähtien). Nyt ei kyllä moisiin aikaa vieviin projektiin jaksaisi alkaa tai ne jäisi helposti kesken, kun aikaa on aina silloin tällöin vähäsen kerrallaan. Mielellään tekee nopeammin sitä valmista ja käytönnöllistä.

  Täytyy vielä miettiä aihetta tarkemmin, mutta nyt päällimmäisenä tulivat tälläiset asiat mieleen.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Taas paljon uusia kivoja postauksia:)
  Ekasta kysymyksestä tuli mieleen, että mikä on ollut sitten se kaikkein epäonnistunein työ,vaikka teillä ei varmaan sellasia paljoa ole kun ootte niin super taitavia! :) Tämä tuli sillä mieleen kun tuntuu että itsellä on vaan niitä, tai ainakin rutkasti enemmän ku onnistuneita ;) ja ne on melko hauskoja tarinoita näin jälkikäteen muisteltuna ;) eli tuleeko joku hauska juttu/kömmähdys mieleen jonkun työn kanssa?

  VastaaPoista