keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Talitintit viirinauhassa
Elinan mekko-ompeluksesta jäi mustia ja tinttikuvioisia tilkkuja, jotka pääsivät nyt koristamaan Hennin ompelemaa viirinauhaa. Keltaiset tilkut on puolestaan jäänyt ylimääräisiksi Maipun synttärimekkoa ommellessa. Nauhaa on kolme metriä, koko marketin kanttinauhapaketin matkalta. Minkäs pituiset viirinauhat te olette todenneet käytännöllisimiksi?

Vielä ehtii osallistua arvontaan. Kannattaa osallistua, jos tinttikuosi miellyttää!6 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli tyylikäs tuosta viiristä! Minulla on toistaiseksi kokemusta ainoastaan yhdestä puolitoistametrisestä joka on ihan sopiva meidän talouteen kun huoneetkin ovat pieniä.

  VastaaPoista
 2. Ehkä jopa liian tyylikäs meidän kotiin :D , kun ei ole löytynyt sopivaa paikkaa. Varmasti puoltoista metriä on aika sopiva. Tuo kolmemetrinen tuntuu ainakin liian pitkältä seinälle ripustettavaksi ja poikki huoneen taas on meillä himpun liian lyhyt.

  VastaaPoista
 3. Hieno! Aivan ihana! Tässä juuri aamulla itsekin mietin että pitäis tehdä tuollainen lippunauha synttärikoristeeksi, mutta laiskiaisena ajattelin vain liimata sen kasaan... :D

  VastaaPoista
 4. :) Tai sitten voi vielä helpomapana hommana niitata sen kasaan :) Tinttiviirikin joutaa, jos sopii väritykseen.

  VastaaPoista
 5. Kaunis lippunauha, minä olen ihan koukuttunut noihin :).

  Nauhan pituus riippuu paljolti paikasta mihin sen on ajatellut ripustaa ja käyttötarkoituksesta, minä olen tehnyt suht pitkiäkin nauhoja (mm. tässä http://omenankukkia.blogspot.com/2011/02/juhlapaiva.html) ja mä kyllä tykkään mielummin pitkästä kuin lyhyestä. Tykkään kun nauha menee ristiin rastiin ympäriinsä. Tuo kyseinen nauha oli koko kesän meidän katetulla terassilla (jossa olisi saanut olla jopa (paljon) pidempikin). Ainoastaan pesun jälkeen pitkän nauhan selvittäminen on haastavaa :)

  VastaaPoista
 6. Pirteä lippunauha. Mun pitäs keretä ommella lippunauha tytön synttäreille koristeeksi,2kk aikaa onneksi mutta tässä luonollisesti olisi muutakin puuhaa siinä välissä :)

  VastaaPoista