tiistai 12. heinäkuuta 2011

Koiralakki


Elina ompeli ystävänsä pojalle koiralakin 1-vuotislahjaksi. Hennin aiemmin ompelemat koiralakit onkin saanut paljon ihailua osakseen. Kovasti taisi myös lahjan saaja tai ainakin lahjan saajan äiti ilahtua uudesta piposta. No mikäs hattu koiranomistajan lapsia pukisikaan paremmin kuin koirahattu? Kirsi Puron suunnittelema ihana "Oliivi" -joustofrotee on tilattu pari vuotta sitten Kotimäen puodista (sieltä näytti olevan loppu, mutta muutamista muista nettikaupoista, esim. Kestovaippakaupasta, löytyy, jos kiinnostuitte). Korvissa on ruskeaa velouria jämätilkuista. Pari vuotta sitten tästä kankaasta valmistui Maipulle liivimekko, joka on nyt Elinan tyttärelle sopiva.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Luin tänään kirjastossa Käsityölehteä ja kiinnostuin blogistanne. Tykkään seurata ideoita kaikenlaisista käsitöistä, kierrätyksestä ja luovasta tekemisestä. Kiva kun olette laittaneet blogin pystyyn!
  Idearikasta kesää!
  Sirpa

  VastaaPoista
 2. Olen jäänyt ihan koukkuun blogiinne. Ihanasti toteutettuja töitä ja kaikki niin nättejä! Tykkään myös siitä että bloginne ulkoasu on siisti - mukava lueskella.

  Käsityöintoa! :)

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Mukavaa, että löysit lehtijutun kautta blogiin! Tervetuloa uudelleen. Idearikasta kesää ja intoa käsitöihin!

  Lisa: Hauska kuulla, että oot koukuttunut :) Kiitos myös palautteesta ulkoasun suhteen. Intoa käsitöihin!!!

  VastaaPoista