lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hyvällä alullaHeppa, 1 v 7 kkVauva, 2 v 1 kkKissa, 3 v 3 kkHiiri, 3 v 6 kk


Pupu ja tyttö 3 v 10 kkHenni kirjoi juhannuslomailun puuhana tyttärensä vanhoja piirustuksia pellavakankaalle. Langat ja kangas on kirpparilöytöjä. Vielä ei ole ihan selvää, mihin nämä tilkut päätyvät, mahdollisesti neidin tilkkupäiväpeittoon. Maippu on aina ollut innokas piirtämään. Tähän on nyt valikoitunut jotain piiroksia. Pääjalkaisvaihe kesti Maipulla melko pitkään, kun hän piirsi ensimmäisen sellaisen 1v 10kk ja vasta lähempänä neljää ikävuotta vakiintui masulliset mallit piiroksiin. Näiden kirjottujen piirosten yksi tarkoitus onkin kuvastaa kehitystä ja kasvamista sekä Maipun mielenkiinnon aiheita viideltä ensimmäiseltä vuodeltaan. Nyt on viisi valmiina ja arvoitus on myöskin se montako näitä vielä tehdään. Ehkä rajauksen voisi tehdä kuitenkin tähän viiteen ikävuoteen, jos saisi sitten joskus sen peiton tai jonkun muun tuotteenkin näistä aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Mahtavat piirrystykset ja upea idea!!!

  VastaaPoista
 2. Siis loistava idea!! Ihanaa, kun nuo piirustukset ikuistuvat noin! Heh, joku ikäraja varmaan kannattaa olla, vois olla hiukan monimutkasta kirjottavaa muutamien vuosien päästä. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea!Luin tästä blogista Suuresta Käsityölehdestä ja nyt tutustun blogiinne ekan kerran. Kivoja ideoita! Tulen toistekin, koska on kiva, kun tekin olette äitejä. Minulla on 5 lasta.

  VastaaPoista
 4. Aivan Ihana idea jäljentää suloiset piirustukset kestävämpään muotoon. Aikuisena sitä onkin mukava katsella tilkkupeittoa yms jossa jotakin "omaa jälkeäkin" omasta lapsuudestaan. :)

  -saara

  VastaaPoista