maanantai 23. toukokuuta 2011

Juhlia


Maippu jäi 3 kk kesälomalle päiväkodista, jossa on ollut kerhon sijaan kymmenenä päivänä kuukaudessa. Maipulla on viisivuotissynttärit tulossa kesäkuussa ja sitä juhlittiin jo etukäteen päiväkodin lasten ja aikuisten kanssa. Maippu vei tarjottavaksi kruunukeksejä, joista osa on koristeli itse ja osan äiti. Ihmeellisen hyvin melkein viisivuotias jaksoikin niitä koristella.

Maippu vei myös askartelutarviikkeet päiväkotiryhmälleen ilmapallojojoihin, joihin idea saatiin lilla a-blogista. Ilmapallojojot oli menestys, joten niiden askartelua voi suositella lämpimästi synttäreiden pieneksi ohjelmanumeroksi.

Tädeille Maippu maalasi maatuvat tiskirätit ja teki kukat vähän samalla idealla kuin nämä. Tuolla made by joel-blogissa on kyllä hurjan hienoja ja hauskoja askarteluideoita! Tekemistä löytyy varmasti kesän jokaiselle sadepäivälle :)

Nyt onkin saakin aloittaa myös valmistelemaan Maipun varsinaisia synttäreitä. Mekkoa, lahjaa, tarjottavia ja koristeita. Kissa-teemaan on nyt neiti päätynyt, vasta marraskuusta asti sitä onkin säännöllisesti pohdittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti