maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kuumavesipöllö


Elina teki tämän hupaisan kuumavesipöllön vauvaa odottavalle kälylleen. Vaikka vauvajuhliin ei olisi tarvinnut viedä mitään lahjaa, ei näin osuvaa lahjaideaa voinut jättää käyttämättä. Kuumavesipullosta voikin olla apua synnytyksessä ja vastasyntyneen varpaatkaan ei kylmety, kun peittojen seassa makaa lämpöinen pöllö. Ja voihan sitä vauvan sänkyä sitten kotonakin lämmittää ennen sänkyyn siirtämistä, jotta ei vauva suotta herää joutuessaan lämpöisestä sylistä vilpoiseen sänkyyn. Vaikka kuinkahan vilpoinen se sänky sitten kesällä on? :D


Ohje pöllöön on tästä japanilaisesta "hyödyllisten amigurumien" -kirjasta. Pöllö on tehty melkeinpä ohjeen mukaan. Ainoastaan pyrstö täytyi lisätä, kun kirjan kuumavesipullo oli malliltaan erilainen kuin tämän pöllön sisässä käytettävä. Langat on omasta kaapista ja käyttämättömältä vaikuttanut kuumavesipullo kirpputorilta. Ja tiedättekö tunteen, kun saa käytettyä jotain turhia jäämistö lankoja ja ne juuri ja juuri riittää? Se on mahtavaa! Vain vaaleanpunaista lankaa jäi jäljelle :D

20 kommenttia:

 1. Ihana pöllö!!! Ja vielä kaapista löytyneistä langoista, mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. niin mahtavan syötävän suloinen.. <3 kerrassaan ihana.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva! Harmi että minun kuumavesipullo on sydämen muotoinen...

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllö!
  Ja aivan mahtava idea!!!

  VastaaPoista
 5. Voi että kun on ihana. Munkin kuumavesipullolla on kudottu/virkattu tuommoinen cover mutta ei se ole ollenkaan noin hieno! Ja valmiina ostettu siis. Voi kun ittekin osaisi niin tekisin jotain tollasta söpöä omaankin kuumavesipullooni!

  VastaaPoista
 6. Onpas hieno! Lahjan saaja ilahtui ihan varmasti! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana Pöllö!!
  Nyt viimeistään taidan hankkia oman kuumavesipullon lämmittämään palelevia varpaita... =)

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka hauska pöllö! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Tekee mieli itsekin tehdä lisää näitä pöllöjä. Tosi kiva ohje kyllä! Muutenkin tuossa kirjassa paljon kivoja ideoita.

  VastaaPoista
 10. Eikä, tämä on kyllä hiukan ihana! Juuri ajattelin, että pitäisi hommata itselle kuumavesipullo ja neuloa joku kiva päällinen sille. Tänä talvena sitä oltaisiin tarvittu jo monen monituista kertaa.

  VastaaPoista
 11. Jee, täällä pöllön onnellinen omistaja kirjoittelee! :) Pöllö on aivan ihana, ihastelen sitä joka päivä. Kiitos Elina vielä aivan mahrottomasti! :) Pääsisipä vaan kohtapuolin sitä käyttämään :) no ihan pian pääsenkin, ei malttais vaan enää kauheen kauan odotteleen ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos vielä Ceraci ja Karo. Toivottavasti pöllöpullo pääsee pian tositoimiin! :D

  VastaaPoista
 13. Vähän kiva kuumavesipöllö! Tällaisen tekisin itsekin, jos omistaisin kuumavesipullon!

  VastaaPoista
 14. Tosi hieno pöllö! Ja ihanaa kierrätysmeininkiä!

  VastaaPoista