torstai 3. maaliskuuta 2011

Onnea Kauko!

Meidän siskosten "Kaukorakkaus" alkoi vuosituhannen vaihteen paikkeilla. Viimeisen kymmenen vuoden aikana ollaan yhdessä käyty katsomassa ties kuinka monta Kaukon Röyhkän keikkaa. Lasten tulon myötä ollaan kyllä missattu monta keikkaa ja viime vuosina onkin enemmän käyty katsomassa Tohtori Orffia, joka sekin muuten on yksi suosikkibändimme.

Samoihin aikoihin, kun painoimme Björk ja Tricky -paitoja, teimme myös itsellemme muutaman Kauko-paidan. Henni piirsi Kaukon kuvan Etsijät-levyn kansikuvasta ja valotti seulan. Ja sitten "tehtailimme" paitoja itsellemme ja parille muulle tutulle. Pariin paitaan painoimme myös tekstin "kaukorakkaus". Henni sai myös yhteen Kauko-paitaansa nimikirjoituksen ja taisi Röyhkä samalla jotain paidasta kommentoidakin :)

Nyt Elina päätti tuunata itselleen uuden Kauko-paidan. Musta Finnwearin paita on ollut Elinan mielestä kivan mallinen, mutta vähän musta. Nyt paidan toisesta reunasta kurkkaa Kauko ja toisessa reunassa lukee "kaukorakkaus". Kaikki matskut on omista vanhoista paidoista tai kirpparilta. Päällitikkauksien ompelujälki ei ollut ihan täydellinen, mutta kelpaa kyllä. Tästä tulikin nyt sitten Elinan lempipaita!

Paljon onnitteluja Kauko(i)lle nimipäivänä! toivottaa: SikSakSiskot :D

P.s. Tänään kuunnellaankin nimipäivän kunniaksi Röyhkän tuotantoa.

8 kommenttia:

 1. Nuo väriläikät tosiaan piristää paitaa ja päivää !

  VastaaPoista
 2. Tulee kyllä hyvä mieli, kun tämän paidan aamulla laittaa päälle :)

  VastaaPoista
 3. Tää on upea!! Mä tarvisin sulta parit neuvot ja niksit, että itekkin onnistuisin noin hyvin. Mä haluisin tehä vaikka ja mitä, mutta ideoinnin lisäksi kyvyt toteuttaa on hieukka rajalliset. Kesäksi olis ihana saada pari ton tyyppistä tunikamekkoo. Tykkäsin myös noista myssyistä, pipotyyppi ku oon :) Ehkä semmosta voisin yrittää.

  Voisitteko järkkää Hennin kans jonku tuunauspaja-viikonlopun niin tulisin mukaan oppilaaksi.

  ps. en oo löytänyt mistään sitä pirkkojen paitaa mikä sulla oli. Täytyskö tehä itse :)

  VastaaPoista
 4. Miks tohon tuli Tommi?!? Valitsin vissiin Tommin google-tilin, mutta Tiina täällä kirjoitteli :)

  VastaaPoista
 5. Tommi eikun Tiina: Kyllä säkin onnistut! Ei näissä mitään erikoista osaamista tarvii. Kunhan vaan on semmoset hyvät, istuvat paidat mistä lähtee tekemään :) Liimaharso on hyvä apuväline, jos haluaa jotain kuvia tms. ommella valmiin paidan päälle... Niin ei sitten kankaa veny joka suuntaan ja kuvakin pysyy paikallaan.

  Joo, mutta olisi ihan hauska tehdä joskus yhdessä. Ehkä tyttöjen tapaamisessa tai jos kyläillään muuten.

  Pipoa kannattaa kokeilla. Hennin mukaan se oli helppo ja nopea ohje.

  Ja harmi, se pistepirkkopaita. Se on ollut kyllä tosi hyvän mallinen ja muutenkin kiva. Ehkä niitä vielä jostain keikalta joskus saa...

  P.s en muuten yllättynyt, kun Tommilta oli tullut kommentti. tai siis eikös Tommi oo kans tuunaillut joskus omia vaatteitaan. :D

  VastaaPoista
 6. Vitsit on hieno paita!Näitä kun myisitte:)...T.Emmi

  VastaaPoista