tiistai 1. helmikuuta 2011

Kohta saa muskaripussiin kurkistaaElina valmisti kummitytölleen kaksvuotislahjaksi tällaisen iloisen muskaripussin. Sisällä on vanhoja tuttuja laululeikkejä, joita oli Maipunkin kotimuskaripussissa sekä lisäksi serkusten yhteisiltä muskarihetkiltä uudempia laululeikkejä.

Oranssinen kukikas kangas on ollut ennen istuinpehmusteessa. Elina koittaakin aina päästä pussien ompelussa mahdollisimman helpolla ja käyttää valmiita saumoja hyväksi. :) Vihreä apilakangas on vanhasta tyynynliinasta. Nyöri on kieputettu puuvillaisesta kirppislangasta ja oranssi koristenauha on ompelutarvikeliike Keinoselta. Kana, munat ja kukka on leikattu haperosta lastenlakanasta. Onkin mukavaa kun tällaisia haperoita kankaita voi hyödyntää applikoinnissa, kun joka tapauksessa kankaaseen tulee liimaharso tai jokin tukikangas. Tässä Elina käytti liimaharsoa ja teki applikoinnit käsin. Kanan puhekuplaan kirjottu teksti on tutun muskarilaulun alku.


5 kommenttia:

 1. Kaunis muskaripussi! Tämänkin kuuluu sarjaan, voi kun saisin itsekin joskus aikaiseksi... :)

  -Piia

  VastaaPoista
 2. Muskaripussiin on tänäänkin kurkistettu! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Kukkarukkanen: Kiva, kiva :)

  Piia: Tosiaan pitäisi omallekin tytölle pussi vielä tehdä. Pussin sisältö on ollut kyllä jo kesästä asti ja se on välillä missä lie pussissa. Helposti jää aina tekemättä, kun ei oo "pakollista" tarvetta.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa musiikkia, innostuneita/innostavia ideoita,onnellista oloa sekä eloa 1-vuotiaalle :}

  VastaaPoista