keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Safarimekko
Joulun alla Kestovaippakauppaan tuli Hennin suunnittelemaa Safarikuosia joustofroteena. Henni surauttikin pikapikaa kummitytölleen tämän mekon pukinkonttiin. Kaava on muokattu Juju-kirjan maatuskamekon kaavasta (käytössä oli liian pieni kaava). Frotee on ihanan pehmeää ja varmasti mukavan tuntuista päällä. Harmillisesti painojälki ei vastannut ihan odotuksia, fantitkin olisi voinut erottua taustasta paremmin ja leijonakaan ei olisi tarvinnut "aurinkolaseja" :) Tämä mekko on kahteen kertaan pesty ennen kuvausta eikä värit haalistuneet ollenkaan. Tälläiset mekot on kyllä nopeita surauttaa ja onnistuu helposti. Mekkoa taidetaan pukea keltaisten ja oranssien sukkahousujen kanssa.Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla. Kangas kahden pesun jälkeen. Froteen lenkit on pesun jälkeen eri suuntiin, joten väri näyttää vähän laikukkaalta kuvassa.

* Muokattu
Lisätty kuosista tarkempi kuva.
5 kommenttia:

 1. hei. saisiko lähikuvan vielä kuosista kankaana..

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kangas ja mekko, kuvaa klikkaamalla sai suuremman kuvan, kun halusin kanssa tarkemmin tarkastella. Tykkäsin kyllä norsujen väristäkin.

  VastaaPoista
 3. ^haluaisin siis katsella vielä lähemmin (kuin kuvan klikkaamisella pääsee) jos vaan mahdollista.. :)

  VastaaPoista
 4. Unikuu: Olin ottanut valmiiksi kuosistakin kuvan, joten voin lisätä sen kunhan tämä bloggeri päästää muokkaamaan tekstiä :)

  VastaaPoista