perjantai 3. joulukuuta 2010

LUUKKU 3: Reiskan remonttieväät, osa 1

Kun joulun alla tekee remonttia, tarvitsee tietenkin kunnon remonttieväät. Tällaisia "Reiskan remonttileipiä" Henni teki syntymäpäivälahjaksi 5-vuotiaalle sukulaispojalle. Leipä on virkattu Novitan Huopanen -langasta ja huovutettu pesukoneessa. Kauraleivän päällä on herkullista mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa sekä ripaus mielikuvitussuolaa, -pippuria ja -oliiviöljyä. Basilika on vihreää askarteluhuopaa, johon ommeltu pienet laskokset. Tomaatit on tehty vanhasta pöytätapletista (paksumpaa kuin tavallinen askarteluhuopa). Mozzarellan palaset on joltain kansalaisopiston kurssilta jäänyttä luonnonvalkoista villahuopaa.

7 kommenttia:

 1. Ihana! Itse kun niin tykkään mozzarella-tomaatti-basilika-jutuista. :)
  -saara

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköinen leipä! Veikkaan että on lahjan saajalle mieluinen. Ainakaan pikkuveljensä ei voi vastustaa mozzarellaa..

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä tosi herkulliset!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Olen pitkään miettinyt mihin sen hienon villahuovan palasen käyttäisin :) Nyt sitten leikkelin ne mozzarellaksi.

  Itsekin pidän kyllä paljon näistä leivän päällisistä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan kommenteista! :) Inspiraatiota löytyy varmaan puolin ja toisin! Kiva, jos vvoidaan jakaa ideoita! Äh, älyttömän hyvännäkönen leipä tämäkin! :)

  VastaaPoista