lauantai 18. joulukuuta 2010

LUUKKU 18: Vastaa ja voita loistetta jouluusi


Tällainen porkkanaa popsiva pupuheijastin pomppasi Maipun kahvimyllystä. Valkoinen villahuopa on samaa, mitä leikkiruoissa on käytetty ja vihreä vanhaa pöytätablettia. Oranssi heijastinkangas on lojunut pitkään laatikossa, kun se on ollut niin ärhäkän värinen, mutta tähän se kävi ihan kivasti. Molemmat heijastinkankaat on tilattu Kangastukusta.

Kaipaatko sinäkin hieman loistetta pimeään talveen? Yksi pupunen ja porkkana täällä etsiskelisi uutta kotia. Jos haluat, että pupu porkkanoineen pomppaa postilaatikkoosi osallistuthan PIKA-ARVONTAAMME! Ohjeet ovat tässä:

1. Arvontaan voi osallistua yhden vuorokauden ajan eli 18. päivänä kello 24.00 saakka
2. Jätä kommentti, jossa kerrot, mikä joulukalenterimme tähän astisista luukuista on ollut sinulle mieleisin? (muista laittaa myös nimimerkki, jos kirjoitat anonyymina)
3. Jos olet lukija, saat kaksi arpaa. Mainitsethan siitä kommentissasi. Myös arvonnan aikana lukijaksi ilmoittautuneet saavat toisen arvan.

Mukavaa joulunaikaa ja arpaonnea teille kaikille!


Do you need some shine for a dark winter? (Maybe not if you live in equator :D) One bunny and carrot is looking for a new home. If you want bunny with carrot to jump to your letterbox, please take part to our GIVEAWAY! And the rules are:

1. You have 24 hours time to take part. That means giveaway closes 18th December at 24:00 (Finnish time).
2. Leave a comment, where you tell which "window" of our Advent calendar you like the best? (please write some pseudonym, if you leave comment as an anonym)
3. If you are a follower, you can get two tickets. So if you are please mention that in your comment. And you can also join now and get two tickets.

Have a nice Christmas season and good luck in lottery!

17 kommenttia:

 1. Kyllä tää luukku vie voiton. Meinaa tänne muutti viikko sitten Väiski-kani. Toihan sopivasti varoittaisi vieraita, keitä täällä myös asuu. :)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Eniten on ihastuttanut nuo kääretortut, mutta melkein yhtä hyvänä kakkosena ongittavat kalat. Lukijana olen jo toista päivää, eli kaksi arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kääretortut lämmittivät mieltä, voi kun olisi vielä saanut tuollaista oikeaa unelmatorttua omalle lautaselle :D
  Innokas lukijakin olen.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana! Mieluisin on ollut nuo virkatut ongintakalat. Itsekkin pidän virkkaamisesta ja täytyyhän kalamiehen tytölle tuollainen tehdä, kunhan tyttö vain vielä vähän kasvaa. =)

  VastaaPoista
 5. Mukana kahdella arvalla. Kaikkea kivaa kalenterissanne on ollut. En oikein osaa päättää mikä on kivoin...Leikkiruuat on upeita, samoin kalat.

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan. :)

  Mieluisin luukuista taitaa olla tämä tämän päiväinen.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana, lemppariluukku on reiskan remonttieväät, eli luukku 3 :)

  VastaaPoista
 8. Minä kanssa kahdella arvalla mukana, kääretortut aiheuttivat kyllä melkoisen ahaa-elämyksen!

  VastaaPoista
 9. Meidän herkkua on ollut paras luukku tähän mennessä. Lukijananne olen ollut joulukuun alusta ja kahlannut jo läpi vanhatkin juttunne :)

  VastaaPoista
 10. Mä luulen että ne kalat oli mun tähän astinen suosikki, mutta ihania on monta :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukaan!

  Kaikki leikkiruoat on kivoja, samoin ne kalat. En osaa suosikkia valita. :)

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukaan!

  Kaikki luukut ovat olleet niin kivoja, etenkin kaikki leikkiruuat ja -karkit. Nam! Jos pitäsi yksi valita niin valitaan remontti-reiskan eväät (meetvurstileipä). :)

  -saara P-K:sta

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana :)

  Kääretortut saivat veden kielelle!!!

  VastaaPoista
 14. Apua...tää pupu&porkkana on tooosi hyvä, mutta myös kääretorttu ja kalat oli hauskoja...hmmm.
  Pupu&porkkana!
  Toivottavasti onni suosii vaikka olenkin ensikertalainen blogissanne:)

  VastaaPoista
 15. Fimo-karkit, varsinkin ne lakupötköt olivat kivoja. Tosin on tuo heijastinkin tosi hauska, siksihän tähän osallistun;)

  VastaaPoista
 16. kahdella arvalla mukana
  ...ja tietenkin noi ihanat kalat !!!!

  VastaaPoista
 17. voi hitsi, myöhästyin :( hienoja ovat ! tuollaista valkoista heijastinkangasta pitääkin hommata, on hienon näköstä.

  VastaaPoista