maanantai 29. marraskuuta 2010

Siksaksis joulukalenteri

Tervetuloa seuraamaan Siksaksiskojen joulukalenteria 1.12.2010 alkaen!
(Siksaksisters opens their Advent calendar 1.12.2010!)

Hennin perheessä, takanreunalla, odottaa jo kahvimylly, jonka luukkuun tonttu on perinteisesti käynyt tuomassa yllätyksiä joulua odottavalle Maipulle. Viime talvena Maippu kyselikin kovasti ystäviltä ja sukulaisilta, että onhan heillä jo kahvimyllyt esillä. :D Tänä vuonna ainakin hieman useammassa kodissa otetaan kahvimylly esille, sillä päätimme tehdä blogiimme oman joulukalenterin. Saas nähdä mitä se tonttu sinne oikein keksii tuoda!

12 kommenttia:

 1. Oi miten kivaa! Olispa jo joulukuu!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Mahtavia blogeja teillä nuorilla naisilla! Juuri eilen tutkin mekkotehdasta ja tänään diakoniatoimistossa tätä! Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kivaaa! Ihana idea tuo vanha kahvimylly joulukalenterina. :)

  -saara

  VastaaPoista
 4. Laitoin selaimen aloitussivuksi teidän blogin :) Saapi joka päivä avata uuden luukun! Hieno idea tuo kahvimylly, tosiaan!

  VastaaPoista
 5. Kiva, jos innostutte seuraamaan! Nyt onkin enää yksi yö ensimmäisen luukuun aukaisemiseen,

  Letsu: Kiva kun löysit tänne! Huomenna mekin voimme avata postin tuoman joulukalenterin ensimmäisen luukuun, kiitos siitä. Mukavaa joulun odotusta myös teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Niin ja hyvä idea Minna laittaa blogimme aloitussivuksi. Ainakin nyt jouluun saakka on jotain uutta katseltavaa heti aamusta.

  VastaaPoista
 7. MUkAvAA - JOULUkalenteri - OdOtan innOlla jOkaista päivää ! :)
  terv mAnnA

  VastaaPoista