lauantai 25. syyskuuta 2010

Pari kuorivaippaa ja ompeluohjeHenni ompeli pari kuorivaippaa pojalleen, jotta lomareissuilla riittäisi vaippoja vähän pidemmälle aikavälille. Kuorivaipat on on Hennin omalla kaavalla tehty. Kankaat ja KAM-nepit on kestovaippakaupasta. Safari-kuorivaippaan Henni lisäsi ohuen framilon kuminauhan, jotta jalanteistä saataisiin hieman napakammat.Henni on tehnyt ompeluohjeen vuotosuojallisille kuorivaipoille. Ohje päivitetään jossain vaiheessa Kiedo ry:n sivuille ja silloin laitamme myös blogimme sivupalkkiin linkin ohjeeseen. Sitä odotellessa ohjetta voi kysellä blogimme sähköpostiosoitteesta siksaksisters@gmail.com.
Mielellään saa kommentoida ja antaa palautetta ohjeen selkeydestä sekä käyttökelpoisuudesta. Vuotosuojan kaava jäi vielä tuosta Kiedolle menneestä pdf-tiedostosta pois, joten sitäkin voi tarvittaessa kysellä sähköpostilla.

2 kommenttia:

  1. Hip hei, näyttää kivalta kuorelta. Laitankin samoin tein postia josko saisin kaavan ja ohjeen sähköpostiin. Esikoisen kanssa en oiken osannut nuita pul-kuoria käyttää vaan villahousut oli aina jalassa niin nyt tulokkaan kanssa voisi kuoriakin opetella käyttämään :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköinen kuori!
    Mulla ei täl hetkel tulostusmahdollisuutta, mut varmasti palaan myöhemmin asiaan ja kaavaa tahdon kokeilla! :)

    VastaaPoista