torstai 9. syyskuuta 2010

Myssyt sisaruksille


Hennin lapset kaipasivat ohuita myssyjä viilentyneille keleille. Pikkuinen sai myssyn, jota ei saa heti napattua päästä pois. Kaavan Henni on saanut ystävältään Susannalta, joka tekee myös aivan ihastuttavia mySSa -myssyjä (joista Hennin oma on nyt nro 17). Hennillä kaava on ollut kovassa käytössä ja malli on saanut ihastusta osakseen, aivan kyllä meidän lemppari myssyn kaava. Kuosikankaana on jofotexin ihana lime fanttikangas ja vuorina vanha trikoopaita.

Maippu sai myssyn tavallisemmalla mallilla, kun lähinnä tarve tuli siitä, että väri sopi hienosti välikausitakin kanssa yhteen. Kaavan Henni on alun perin piirtänyt joskus aiemmin toteuttamiinsa koiralakkeihin.

5 kommenttia:

 1. Hienoja juttuja olette aikaan taas saaneet. Blogissani on teille tunnustus.
  t. Ousku delffi.vuodatus.net -blogista

  VastaaPoista
 2. Hei! Voisiko tämän lakin kaavan saada on niin ihana? T. Emma, Reijon lapsuuden naapuri Heikinraitilta

  VastaaPoista
 3. Ousku: Kiitos tunnustuksesta. Vastaamme siihen kunhan ennätämme.

  Emma: Kaava ei ole omani, joten täytyy ensi tiedustella kaavan tekijältä asiaa (jos siis tuota "vauvan myssyä" tarkoitit).

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Juuri tuota vauvanlakkia tarkoitin. Olisi ihana jos onnistuisi. Tuntuu, että voita vauvoja syntyy tähän lähipiiriin aika tahtia.

  VastaaPoista
 5. Hei,

  sain Susannalta nyt vastauksen. Hän valmistaa näitä myssyjä myyntiin ja niitä voi ostaa Lahdesta Wanhan walimon putiikista tai sitten tilata suoraan koko- ja väritoivomuksilla osoitteesta susanna . sinivirta @ gmail . com (välit pois). Myssy on kyllä tosi ihana ja istuva pienen päähän :)

  VastaaPoista